Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spalareinparcare.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Franciza spalare in parcare
1200 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Conceptul de spalatorie auto mobila Spalare in Parcare este pregatit pentru FRANCIZARE la nivel national. Deveniti ACUM parte dintr-o afacere de success.

DEVENITI FRANCIZAT SPALARE IN PARCARE !

Compania ANPO MEDIA GROUP lanseaza tuturor celor interesati sansa de a dezvolta o afacere de success cu o investitie mica si astfel sa devina francizati SPALARE IN PARCARE! SPALARE IN PARCARE inseamna furnizarea serviciului de spalare a masinii chiar acolo unde este ea parcata.

De ce să aleg conceptul SPĂLARE ÎN PARCARE – spălătorie auto mobilă?

Din cel puţin 4 motive:

1. Serviciul de spălătorie auto mobilă va avea o creştere exponenţială în următorii ani datorită restricţiilor de mediu aplicate spălătoriilor clasice (consum apă, sistem epurare- filtrare, etc.). Conceptul SPĂLARE ÎN PARCARE este adaptat perfect cerinţelor de mediu.
2. TIME IS MONEY. Conceptul SPĂLARE ÎN PARCARE “salvează” timpul clienţilor de a merge la o spălătorie auto clasică, de a aştepta la coadă şi de a pierde inutil timpul pentru spălarea efectivă a maşinii.
3. Conceptul SPĂLARE ÎN PARCARE foloseşte 3 metode distincte de spălare a maşinilor, fiind UNIC la nivel MONDIAL din acest punct de vedere. Modelul de spălare a maşinii poate fi ales de fiecare client în parte.
4. Beneficiezi de propria afacere cu o investiţie mică şi profit MARE!

Mail multe informatii puteti afla pe www.SpalareInParcare.ro la rubrica FRANCIZA sau la INFO LINE SPALARE IN PARCARE: 0723.19.16.13.
Din Gura in Gura